firmavanbuiten

Verzenden

De bestellingen in onze webshop worden verzonden via onze partner Fietskoeriers.nl. Je raadt het al, zij bezorgen per fiets. Wel zo groen! In steden waar ze niet actief zijn worden pakketten via DHL verzonden.
Na het bestellen doen wij je pakket zo snel mogelijk op de post. Vaak als je op werkdagen voor 16:00 bestelt, wordt het de dag erop bezorgd.

Corona en feestdagen: mogelijke vertraging

Wij doen natuurlijk onze uiterste best om jouw pakket zo snel mogelijk te verzenden en te bezorgen. 

De fietskoeriers trappen flink door om het sterk aantal toegenomen pakketten op tijd te bezorgen. De extra drukte en de coronamaatregelen die we hebben genomen, zorgen ervoor dat jouw pakket mogelijk iets later wordt bezorgd. Soms zie je dat het bezorgmoment verschuift. We hopen op je begrip.

Houd de track & trace in de gaten voor specifieke informatie over de status van je pakket en check de statuspagina van Fietskoeriers voor gebieden waar mogelijk vertraging is.

Firma van Buiten is niet verantwoordelijk voor het verzendproces of beschadiging van het pakket.

Brievenbuspakketten

In onze shop vind je ook brievenbuspakketjes. Deze gaan gewoon per post en je hoeft er niet voor thuis te blijven, want de producten zitten verpakt in een doos die door de brievenbus past.