Firma van Buiten

Het Team

Roy Stet

Roy is onze keukenchef en coach. Van de ervaring van Roy in de keuken en van het cateringvak kunnen deelnemers enorm veel leren. Daarnaast bewaakt Roy de kwaliteit van alle producten die tijdens de catering worden geserveerd. Je zult Roy zeker zien tijdens catering van Firma van Buiten.

Joyce Kester

Keukencoach Joyce regelt de zaken rondom de keuken. Zo zorgt Joyce ervoor dat alle producten besteld worden bij de leveranciers, maar ook voor het bezorgen van bestellingen voor de lunch en borrels. Bij de Firma zorgt Joyce er samen met de deelnemers voor dat iedereen elke dag een schone outfit aan kan en dat alles netjes en schoon blijft in het pand.

Marc den Os

Keukencoach Marc regelt alle processen in de keuken, catering en evenementen en zorgt ervoor dat deze samen met onze deelnemers tot een succes worden volbracht. Hij helpt de deelnemers graag een handje om te zorgen dat zijn of haar doelen bereikt worden.

Nienke Props

Nienke begeleidt alle deelnemers bij Firma van Buiten. Ze verzorgt voor alle deelnemers de intake, documenteert de voortgang en laat iedereen zo ver mogelijk groeien naar werk. Nienke is het aanspreekpunt voor alle begeleiding, ouders/verzorgers en consulenten. Nienke staat altijd in contact met de Gemeente Delft en Werkse.

Rob Loen

Rob is onze buitengewone vrijwilliger! Op Rob zijn we supertrots en hij is onmisbaar binnen de Firma. Rob staat samen met de deelnemers in de keuken om hen te ondersteunen en zijn ervaring te delen. Daarnaast draagt Rob het verhaal van de Firma als geen ander uit. Hij vertelt over wat het traject en de plek bij Firma van Buiten hem hebben gebracht.

Gé Kleijweg

Vrijwilliger Gé is de kippenboer van Het Buurtkippenhok. Gé coördineert de deelnemers en vrijwilligers rondom het Buurtkippenhok. Daarnaast is Gé altijd in voor een klus bij de Firma van Buiten; het liefst werkt hij samen met deelnemers. Met alle ervaring en kennis die Gé in de afgelopen jaren heeft opgedaan als ondernemer weet hij ons ook uit te dagen.

Anne Kleijweg

Ondernemer, catering, creatief brein, grafisch en social media. Anne is het creatieve brein achter Firma van Buiten. Samen met haar zus Femke is Anne al sinds oktober 2010 ondernemer van Firma van Buiten. Daarnaast bedenkt Anne vaak de nieuwe producten voor in ons cateringassortiment. Samen met Roy werkt ze dit uit tot een nieuw, buitengewoon product.

Femke Kleijweg

Ondernemer, personeelszaken en financiële administratie Femke is één van de ondernemers van Firma van Buiten. Samen met haar zus Anne is Femke nu al sinds oktober 2010 ondernemer van Firma van Buiten. Ze zorgt dat de administratieve en financiële kant van de Firma als een huis staat. Femke is ook “chef nieuwbouw” voor de ontwikkelingen voor de nieuwe locatie van Firma van Buiten.