Firma van Buiten

Leerwerkbedrijf

 

De Firma van Buiten is een maatschappelijk leerwerkbedrijf. Dat betekent dat er bij ons verschillende doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid worden tot horeca professionals.

 

Leerwerktraject (WEP)

Maak hier via een traject vanuit Gemeente Delft weer een stap richting werk!

Lekker Bezig

Wil jij als Delftenaar graag mee doen? Verschillende laagdrempelige (werk) activiteiten zijn mogelijk!

Arbeidsmatige dagbesteding

Werken aan jouw uitdagingen en doelen met verschillende collega’s, begeleiding en met een vaste en nuttige daginvulling.

Stageplekken

Stages voor minimaal 2 dagen per week vanuit praktijkonderwijs en verschillende horeca- en voedingsopleidingen (t/m niv 3).

Reclassering & Raad van de Kinderbescherming

Een werkstraf of taakstraf voldoen via Reclassering Nederland of de Raad van de Kinderbescherming.

Vrijwilligerswerk

Wanneer je enigszins zelfstandig aan de slag kunt en het af en toe leuk vindt om samen met de deelnemers aan het werk te gaan (bestellingen rond brengen, kippen verzorgen)

Dit zeggen onze deelnemers

Ik kreeg hier het vertrouwen om de horecaopleiding Horeca Assistent niveau 1 te halen. Beren trots was toen ik het diploma in mijn handen had. Ook had ik doelen om administratief werk te doen. Op kantoor van Firma van Buiten werk ik nu al jaren met plezier en leer ik dagelijks nieuwe dingen. Het is voor mij belangrijk om met zoveel mogelijk mensen samen te werken! Collega’s met en zonder beperking, hier werken we allemaal samen. Samen staan we sterk en kunnen we alle klussen aan!

– Tobias Westerveld

Ik ben een man van de straat. Met een mentaliteit dat wil je niet weten. Ik had nooit gedacht dat mijn leven zou veranderen. Tot dat ik in een leer-werktraject kwam bij de Firma van Buiten. Met veel geduld, begrip en vooral kennis ben ik geworden wie ik nu ben. Ik heb veel geleerd over het horecavak, over de keuken en de producten. Maar nog belangrijker, sociaal gezien ben ik super veranderd. Ik heb weer plezier in mijn leven. Nu hoop ik dat er meer mensen met een soortgelijke achtergrond een kans krijgen. Firma van Buiten is niet zomaar een cateringbedrijf. Ik zie je graag bij Firma van Buiten.

– Rob Loen