Firma van Buiten

Firma van Buiten wint publieksprijs De Gouden Kroon MVO Award!

Firma van Buiten wint publieksprijs De Gouden Kroon MVO Award!
Harmen van der Laan (Fier Fietskoerier, Printplezier en Kopie Koffie) wint de Gouden Kroon 2022!
Gisteravond was het zover, de uitreiking van de Werkwaardig MVO award de Gouden Kroon 2022! Niemand minder dan burgemeester Marja van Bijsterveldt overhandigde de prijs tijdens het Werkwaardig Zomerevent bij de Brasserij in Delft. Harmen van der Laan werd met zijn drie bedrijven Fier Fietskoerier Delft, PrintPlezier en KopieKoffie Delft door de vakjury gekozen tot winnaar. De publieksprijs ging naar Femke Kleijweg en Anne Kleijweg van Firma van Buiten.
De vijf finalisten: Harmen van der Laan, Femke Kleijweg, Jaouad Khamkhami, Michel van Leeuwen en Tom Ruijmgaart en Dion Blijlevens gaven allen een indrukwekkende pitch waar de passie vanaf spatte. De jury vond alle finalisten ‘kroonwaardig’ maar bekroonde Harmen van der Laan als winnaar. Van Bijsterveldt gaf aan dat de jury was geraakt door zijn inzet, creativiteit en wendbaarheid. De publieksprijs werd gewonnen door de dames van de Firma van Buiten, ze wisten de aanwezigen te overtuigen met hun pitch waarin de passie voor de deelnemers naar voren kwam.
Na de feestelijke uitreiking was het tijd voor een goed verzorgde borrel en BBQ in de prachtige tuin van de Brasserij Partycentrum Restaurant. Dat het MVO-netwerk van Delft en omgeving bruist, viel ook de burgemeester op. Ze sloot af met de woorden: “Er staat een terras vol mensen met positieve energie en betrokkenheid bij de mensen en bij de stad Delft. Dat is enorm waardevol, want elk mens telt.”
Namens Werkwaardig willen we iedereen die gisteren aanwezig was bedanken en de genomineerden in het bijzonder!
#Werkwaardig #MVO #Delft #MVOdelft #deGoudenKroon #netwerken #samenkomenweverder

Foto's: Alyssa van Heyst van Alyssa van Heijst Fotografie