Samen werken met

Samenwerken is een feestje! Dit doen we dan ook met heel veel plezier met de volgende bedrijven:

Firma van Buiten

 

 

 

 

STADS-KOFFYHUIS
www.stads-koffyhuis.nlStads-Koffyhuis
Het Stads-Koffyhuis is vooruitstrevend horecabedrijf! Een Delftenaar die het Stads-Koffyhuis niet weet te vinden, heeft de laatste jaren slecht opgelet. Bussen vol (buitenlandse) toeristen weten dat sfeer en kwaliteit hand in hand gaan aan de Oude Delft. De lekkerste broodjes worden gemaakt bij het Stads-Koffyhuis. Maar naast kwaliteit is het Stads-Koffyhuis ook vooruitstrevend op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verschillende deelnemers met een beperking hebben hun plek gevonden binnen het bedrijf.

DE DELF
www.dedelf.nl
Een nieuwe maar nu al vertrouwde naam binnen Delft. Heerlijk ontspannen lunchen, borrelen en eten in ons karakteristieke oude pand aan de Oude Delft. Bij De Delf draait het om samen zijn, samen eten, praten en dingen delen.

UIT DE KUNST
www.uitdekunstdelft.nl
Uit de Kunst is een super gezellig koffyhuis naast de Oude Jan. Lekkere koffie en wij zijn heel dol op de lekkere monchoutaart. We maken voor Uit de Kunst verse soep die deelnemers in de bakfiets bezorgen.

AMBACHT
www.ambachtdelft.nl
Bij Ambacht koop je Delfts Molenmeel, gemalen op de wind in Delftse Molen de Roos en andere streekproducten. Ambacht is sinds de start van het Buurtkippenhok erg betrokken bij ons buurtproject. Onze Buurtkippenhok eitjes zijn dan ook te koop in het kistje en in de winkel. Kijk voor de openingstijden even op de website.

Leveranciers met hele heerlijke en eerlijke producten:
Leveranciers met producten waar we blij van worden en dit proef je terug in de catering.

BAKKERIJ HOLTKAMP
www.holtkampdebakkerij.nlHoltkamp-de-bakkerij
Alles wat Bakkerij Holtkamp verkoopt, maken ze zelf volgens eigen receptuur’’, met eigen grondstoffen en hun eigen hoge kwaliteitsnorm. Brood met een hoge voedingswaarde, brood dat je heel graag wil eten.‬ Een bijzondere samenwerking want Bakkerij Holtkamp stelt ook elke week een aantal stage plekken ter beschikking. Zo kunnen deelnemers ervaring op doen in een bestaande werksituatie.

HOEVE WATERRIJK
www.hoevewaterrijk.nl
Op Hoeve Waterrijk wordt door familie Van der Poel al drie generaties lang kHoeve Waterrijkaas gemaakt. Met liefde en geduld. Op de ambachtelijke, traditionele manier. De Boeren Goudse Oplegkaas is een authentieke kaas die minimaal twee jaar gerijpt is en als enige Nederlandse oude kaas goed schaafbaar blijft. Een prachtige kaas die al uw zintuigen verleidt
met zijn volheid en karakteristieke, meesterlijke smaak.

 

RSS INTUSSEN OP FACEBOOK

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.

CONTACT

  Jacoba van Beierenlaan 81/83
2613JC Delft
  015-2131000
  info@firmavanbuiten.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 09:00 - 16:30. Op aanvraag bespreekbaar.