Lekker Bezig!

Firma van Buiten · DOEL · Stichting Stunt  · Hoeve Biesland

logo-lekkerbezig

Lekker Bezig is de nieuwe gezamenlijke voorziening van de Delftse organisaties DOEL, Stichting Stunt, Hoeve Biesland en de Firma van Buiten. Hier kun je terecht om ‘Lekker Bezig’ te zijn in de stad Delft. Van hout bewerken tot horeca en van varen voor de Canal Hopper Delft tot chauffeuren op de Delft City Shuttle en veel meer.

ACTIVITEITEN
Lekker Bezig biedt een scala aan nuttige en vooral leuke mogelijkheden om je hobby’s en vaardigheden in te zetten in de stad Delft. Ook kan je er terecht als je je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, het leuk vindt om anderen te begeleiden en gewoon ‘lekker bezig’ te zijn in een dynamische omgeving. Professionele werkbegeleiders staan voor je klaar om je wegwijs te maken en te begeleiden. Een overzicht van alle activiteiten vind je op deze site.

INTERESSE
Ben je geïnteresseerd in Lekker Bezig? Als je in Delft woont kan je je zelfstandig aanmelden via het formulier op deze site. Heb je een begeleider of contact met een verwijzende instantie? Ook zij kunnen je helpen bij het aanmelden. Wij nodigen je dan uit voor een introductiegesprek.

Deelname aan Lekker Bezig is kostenloos. Wil je meer informatie of een afspraak maken om langs te komen op één van de locaties? Stuur een e-mail naarinfo@lekkerbezigdelft.nl of bel met 06-20 59 81 94.

RSS INTUSSEN OP FACEBOOK

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.

CONTACT

  Jacoba van Beierenlaan 81/83
2613JC Delft
  015-2131000
  info@firmavanbuiten.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 09:00 - 16:30. Op aanvraag bespreekbaar.