Het Team


 JOYCE KESTER:
keukencoach Joyce is de drijfveer in de keuken. Samen met de deelnemers zorgt ze ervoor dat alles draait. Joyce wijst deelnemers de weg in de keuken en zorgt ervoor dat iedereen kennis kan maken met de keukenvaardigheden. Joyce is een enthousiaste en gedreven coach die graag ieders kwaliteiten tot uiting laat komen in de keuken.


MARC DEN OS:
keukencoach Marc is onze regelaar. Hij regelt alle processen in de keuken. Marc zorgt dat alle catering en evenementen samen met onze deelnemers tot een succes worden volbracht. Daarnaast begeleidt Marc de taakstraffen. Marc is een rustige, fanatieke en flexibele coach die iedereen graag een handje helpt om te zorgen dat zijn of haar doelen bereikt worden.


ROY STET:
keukencoach Roy is onze keukenchef. Hij werkt samen met deelnemers aan nieuwe producten. Door de cateringervaring van Roy kunnen deelnemers enorm veel leren. Daarnaast bewaakt Roy de kwaliteit van alle producten die tijdens de catering worden geserveerd. Roy is een fanatieke, jonge en enthousiaste coach die deelnemers heel veel praktische keukenkennis kan mee- geven. Je zult Roy zeker zien tijdens catering van Firma van Buiten.

 
NIENKE PROPS:
Begeleiding deelnemers, contactpersoon “Lekker Bezig”, Gemeente Delft & Werkse Nienke is een creatieve en enthousiaste medewerker bij Firma van Buiten. Nienke begeleidt alle deelnemers tijdens hun traject bij Firma van Buiten. Dit doet Nienke gedreven, fanatiek en met oog voor kwaliteiten van deelnemers.

Gé Kleijweg
 GÉ KLEIJWEG:
Vrijwilliger Gé is de kippenboer van Het Buurtkippenhok. Gé coördineert de vrijwilligers rondom het Buurtkippenhok en werkt samen met deelnemers in het hok. Daarnaast is Gé altijd in voor een klus bij de Firma van Buiten; het liefst werkt hij samen met deelnemers. Met alle ervaring en kennis die Gé in de afgelopen jaren heeft opgedaan als ondernemer vragen de meiden van “van Buiten” ook nog wel eens raad aan hem.


ROB LOEN:
Rob is onze buitengewone vrijwilliger! Op Rob zijn we supertrots en hij is onmisbaar binnen de Firma. Rob staat samen met de deelnemers in de keuken om hen te ondersteunen en zijn ervaring te delen. Daarnaast draagt Rob het verhaal van de Firma als geen ander uit. Hij vertelt over wat het traject en de plek bij Firma van Buiten hem hebben gebracht. Rob vindt het een feest om met de Foodtruck (die hij samen met Anne heeft verbouwd) op pad te gaan en maakt van elke catering een feest.

.
ROB VAN HEEZIK:
Rob is onze theorieleraar voor het horecavak. Tafels indekken, HACCP, persoonlijke hygiëne. Rob houdt iedereen up-to-date en verzorgt twee keer in de maand een interessant lesblok.


FEMKE KLEIJWEG: Ondernemer, personeelszaken & financiële administratie Femke is één van de ondernemers van Firma van Buiten. Samen met haar zus Anne is Femke nu al sinds oktober 2010 ondernemer van Firma van Buiten. Daarnaast begeleidt Femke alle deelnemers op de meest mogelijke manieren binnen Firma van Buiten. Ook maakt Femke samen met de gasten passende offertes op het gebied van catering, horecaproductiewerk of andere wensen. Femke is degene die de structuur uitzet, Anne af en toe de juiste kritische vragen stelt over haar creatieve ontploffingen en zich voor 100 % inzet voor Firma van Buiten.


 ANNE KLEIJWEG:
Ondernemer, catering, creatief brein, grafisch en social media. Anne is het creatieve brein achter Firma van Buiten. Samen met haar zus Femke is Anne al sinds oktober 2010 ondernemer van Firma van Buiten. Anne zorgt voor de website, social media communicatie en andere promotieactiviteiten. Daarnaast bedenkt  Anne vaak de nieuwe producten voor in ons cateringassortiment. Samen met Roy werkt ze dit uit tot een nieuw, buitengewoon product. Anne is creatief, enthousiast en heeft erg veel lol in het samen ondernemen met haar zus.

 

LIES

 

 

 

 

LIESBETH VAN WINDEN: ” In liefdevolle herinnering ” (Tante) Lies was onze buitengewone beste vriendin,  steun en toeverlaat, onze tien voor taal hulplijn die altijd goede ideeën had om het net even anders te doen. Lies, je bent en blijft onze buitengewone beste en heel dierbare vriendin en we zullen je nooit vergeten.

Dank je voor de woorden die je sprak,
Dank je voor de glimlach die altijd te zien was,
Dank je voor alles wat je gaf,
Het was groots!
Zorgzaam en vriendelijk,
niet op eigen gewin bedacht.
Een mens dichtbij ons, een mens om van te blijven houden!
Lies bedankt voor alle mooie momenten!

RSS INTUSSEN OP FACEBOOK

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.

CONTACT

  Jacoba van Beierenlaan 81/83
2613JC Delft
  015-2131000
  info@firmavanbuiten.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 09:00 - 16:30. Op aanvraag bespreekbaar.