Ervaringen

Firma van Buiten wint broodjes wedstrijd “Lekker Anders” tijdens Horecava in Amsterdam!


Jesse Eekhout wint de wedstrijd Lekker Anders. Hij won tijdens de Horecava met zijn ‘Adducted’ deze vooraanstaande vakwedstrijd. Hij ontving de award uit handen van Antonio van den Hengel Landelijk Bestuurslid KHN en tevens juryvoorzitter.

Jesse werkt bij de Firma van Buiten uit Delft. De vakjury prees het winnende gerecht met name door de verfijnde smaak en het originele gebruik van ingrediënten. De creatie bestond uit een schippersbol belegd met een granola van eendenborstvet, eendenborst in rooibos-sinnasappel saus, een mango-chutney gecombineerd met Enoki champignons en basilicum mayonaise. Volgens de vak

Sylvia Coenen – Gemeente Delft – netwerkbijeenkomst Techtalk expositie
Samenwerken met de Firma van Buiten is al een feestje voordat het event begint!
Professioneel, gepassioneerd, creatief en met een lach helpt Anne je op weg aan de invulling van je event.
De complete catering wordt verzorgd en daarmee nemen ze alle zorg uit handen. Hierdoor kun je zelf al je aandacht aan je gasten besteden.
De gerechten van de Firma van Buiten zijn bijzonder, van zeer goede kwaliteit en een lust voor het oog.
Ik ben blij dat ik ze gevraagd heb te cateren tijdens de netwerkbijeenkomst in de Techtalk expositie in het stadskantoor afgelopen juni.

Joke Rutgers – zorgondernemer – onderwijsadviseur
Hoogste tijd voor een groot compliment voor de Firma van Buiten!
Al jaren bestel ik daar met grote tevredenheid voor studiedagen of feesten de heerlijkste gerechten.
Van toffe hapjes, prachtige broodjes of taarten voor een kleine groep tot volledige buffetten, met bediening voor grote groepen.
Zeer smaakvol, verzorgd en van constante verse kwaliteit. Bekijk de foto’s maar op hun site: zo smaakt het!
Een klein betrokken team die met respect en kunde medewerkers met een arbeid intergratie vraag een werkplek aanbied en hen een vak leert.
Laagdrempelig, maar met een professionele ambitie die ze echt verder helpt! Samen klaren ze elke catering klus. Klasse Firma van Buiten, ik ben fan!

Petra Assems – HollandPTC, Delft
Gisteravond met ruim 40 collega’s genoten van een heerlijk diner op eigen locatie van de Firma Van Buiten. Het 5-gangendiner werd volledig uitgeserveerd en aan prachtig gedekte tafels. Alles was tip top verzorgd en iedereen was vol lof en heeft genoten van deze avond! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt allemaal bij Van Buiten!

Marja van Bijsterveldt – Burgemeester van Delft
Afgelopen week had ik 25 burgemeesters op visite bij mij thuis aan de Oude Delft. Gelukkig had ik de catering goed geregeld met Firma van Buiten!
Tobi, Rob en Anne maakten er een mooie en heel lekkere lunch van, met een gezond groentesapje, bijzondere broodjes en een heerlijke soepje. De gasten vond het helemaal top!

Mark Borneman – Adjunct directeur DOK / Delft
We vroegen Femke en Anne – tijdens een samenzijn met collega’s – ons mee te nemen in hun bedrijfsfilosofie. Ze deelden het ontstaan van het bedrijf en hun passie voor mensen. Ze leerden ons fundamenteel anders te kijken naar ‘beperkingen’ van mensen, door je te verdiepen in ieders talent.
Zo zien we graag in de samenstelling van onze teams meer diversiteit, een betere afspiegeling van onze lokale omgeving. Ze leerden ons dat niet te doen door alleen vacatures op andere plekken onder de aandacht te brengen, maar mogelijk werkzaamheden op te knippen, opnieuw te organiseren. Met als uitgangspunt de mensen die we graag binnen zouden halen en ze te betrekken bij het vormen van de nieuwe rollen.
Naast de energieke en betrokken aanwezigheid van de dames en het waardevolle gesprek dat op gang kwam in het hele team, mochten we deze dagen ook nog proeven van de heerlijkheden die hun team maakt.
Zo blijkt de ‘bedrijfsfilosofie’ van Firma van Buiten simpel de passie en volharding van de dames zelf te zijn. Ze bedenken geen verhaal, ze zijn het verhaal. Inspirerend….

Paul van IJperen (Ronde tafel 43, Delft) – organisatie internationale jaarlijkse bijeenkomst Ronde tafel
Voor onze jaarlijkse bijeenkomst heeft Firma van Buiten de lunch en borrel ( a 200 personen) geregeld in de van de Mandelazaal in Delft en het diner (a 350 personen) in de Oude Kerk in Delft.
Van begin tot eind hebben wij ontzettend fijn samengewerkt met Firma van Buiten. Ongelofelijk hoe ontzettend flexibel ze zijn (want ja er veranderde nog wel eens wat vanuit onze kant) en ook super hoe er meegedacht werd. Alles is bespreekbaar en ik heb de samenwerking van begin tot eind als ontzettend fijn en positief ervaren. Wij hebben een prachtig weekend gehad en alleen maar goede feedback ontvangen en ik weet zeker dat Firma van Buiten hier een groot aandeel in heeft gehad.
Mooi om te zien hoe er met passie en liefde gewerkt wordt en hoe iedereen er voor de volle 100% voor gaat.
Het eten en de service gedurende de avond was top. Als je iets afspreekt met ze kun je er vanuit gaan dat het meer dan goed komt. Mocht je ooit wat moeten organiseren en je over de catering geen zorgen willen maken, kies dan alsjeblieft voor Firma van Buiten!!!

Paula Boom – Adviseur Sport en Gezondheid | Gemeente Delft
Heel samenleving bakt! Workshop bij Firma van Buiten
Wat was het leuk, we hebben ontzettend genoten! Hartelijk dank voor het warme ontvangst, leuke begeleiding van de activiteit en de gezelligheid! Ook hebben we al leuke reacties gehoord van collega’s, een zeer geslaagde workshop/activiteit!

Tom Duijndam onder leiding van Roy Stet van Firma van Buiten wint unaniem met zijn Billy’s Burger de broodjes wedstrijd op de Horecava 2018! Wat zijn wij trots op hem.

Sander Vroom – Rabobank / De Kracht van Delft
Puur en authentiek. Dat zijn twee woorden die de Firma van Buiten beschrijven. Dat geldt zowel voor de leiding, de medewerkers als de hapjes. Voor het evenement De Kracht van Delft met meer dan 300 bezoekers in Theater De Veste hebben wij de Firma van Buiten gevraagd om mee te denken en uit te voeren. Dit gebeurde zeer efficiënt en effectief. Het is eerste voorstel was meteen raak. Ook tijdens de avond liep alles gesmeerd. En de hapjes en de bediening waren top. Prijs-kwaliteit verhouding prima in orde, dus van alle kanten een zekere aanrader!

Hans Krul Gemeentesecretaris Gemeente Delft
“Tijdens de informele welkomstbijeenkomst voor de nieuwe burgemeester Marja van Bijsterveldt, heeft de firma Van Buiten op formidabele wijze de catering verzorgd voor de gemeente Delft. Onder de bezielende professionele leiding van Femke en Anne liep alles op rolletjes. Samen met de coaches Marc, Joyce en Daphne spelen zij flexibel in op gebeurtenissen die toch anders lopen dan verwacht.
Door de creatieve ideeën en heerlijke en originele borrelrecepten zijn er door alle aanwezigen alleen maar complimenten gegeven. Zelfs over het drinkwater was men zeer te spreken, wat een speciale twist had.
We werden allemaal goed verzorgd door Tom, Kees, Tobias, Patrick, Rick, Daisy, Gonul, Jendrick en Cindy. Wat een vriendelijke bediening, hierdoor wilde je ook geen nee zeggen tegen de heerlijke hapjes waarmee Tom rondliep. Aan de lijn of niet, tegen Tom zeg je geen nee.
Hartelijk dank Firma van Buiten. Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen.”

Brenda Kooy
De catering via Firma van Buiten was geweldig! Ik heb zoveel leuke reacties gehoord!
Sowieso is de foodtruck een plaatje! Menno was super vrolijk; die heeft gezellige praatjes gemaakt, meegeholpen met de biertjes opruimen en hij heeft staan swingen!
Marc, als coach, zorgt ervoor dat we met een gerust hart nergens naar om hoefden te kijken. De pannenkoeken waren heerlijk hoorde ik. Vrienden konden het heel erg waarderen dat Menno meer dan welkom was op het feest.
De tip voor Leon (DJ, Layon Nais) was ook super; ook een fantastische gozer die snapt hoe het werkt.
Ontzettend bedankt!!

Familie ’t Hart- tuincentrum GroenRijk ’t Haantje

Voor de heropening van ons tuincentrum waren wij opzoek naar een Cateraar om het geheel te verzorgen, onze ervaring met de Firma van Buiten was voor die tijd al goed, maar na deze avond waar niets op aan te merken was zijn we ook weer erg tevreden! De hoeveelheid hapjes en drankjes goed ingeschat en onze gasten zijn niets tekort gekomen deze avond, alleen maar complimenten gekregen. Iedereen wordt goed aangestuurd en begeleid, zeker een aanrader!!


Jan van Oosten – Roessen & Roessen Ecoworkx b.v
Het was super. Bediening goed, eten goed (niets te veel niets te kort) drinken ook goed. Kan gewoon niet beter. Dik complimenten voor jullie team. Dank dat je ons diner hebt verzorgt het geeft mij altijd weer zo veel energie.

Jeroen & Marianne Dunnebacke
Ben je op zoek naar een leuke, lekkere en met liefde en passie bereide maaltijd op maat, dan hoef je niet meer verder te zoeken!
Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk en je proeft echt dat er aandacht aan is besteed.
Wij hebben onze vrienden een heerlijke afwisselende en volwaardige maaltijd kunnen voorschotelen zonder zelf dagen in de keuken te staan en dan geniet je zelf tenminste ook ten volle van een feestje.

Marina Shapovalova – Tremani
Alles was tip top in orde, bedankt!
“Voor onze Sinterklaas borrel op het bedrijf heeft Firma van Buiten de catering verzorgd.
We hadden heerlijke paprikasoep en hapjes die de mensen zelf eerder hadden gemaakt.
Voortreffelijke bediening, heel vriendelijk en professioneel.”

Plony van Veldhoven – *Werkse

Samenwerken met de Firma van Buiten is keer op keer een feestje. Altijd positief en proactief ingesteld. Goed wetend ook wat de mogelijkheden en sterke kanten van de reintegrerende medewerkers zijn die ingezet worden. En hun producten zijn puur en om je vingers bij af te likken.

Ida de Leeuw Participe – Delft & Delft voor Elkaar:
Een lunchoverleg of vergadering met broodjes van de firma Van Buiten is nooit een straf.
Altijd lekkere vers belegde broodjes die je al heerlijk toegeuren!
En als er eens wat broodjes overblijven, dan zijn deze in de keuken ook weer snel verdwenen.
Ook voor een gezellige borrel of een uitgebreider eetgelegenheid kunnen we op hen rekenen.
Lekkere hapjes of zelfs een pan soep behoort tot de mogelijkheden.
We zijn erg tevreden over de kwaliteit en goede service van de firma Van Buiten!

Els van der Brugge – Delftse Montessorischool:
‘Als onze school een lunch heeft besteld bij Van Buiten, dan verheugt het team zich daar enorm op; verrukkelijk belegde broodjes, heerlijk smeuïge wraps en als toetje een gezonde fruitsalade!’

Tamara de Ridder – MEE Zuid-Holland:

Firma van Buiten is een verrassend goed bedrijf!
Met overheerlijke zelfgemaakte hapjes, drankjes en broodjes verzorgden zij al vele malen de catering van onze lunches en borrels. De mensen zijn enthousiast en denken met je mee.
Het contact is altijd plezierig geweest en na het doen van een aanvraag heb je altijd dezelfde dag (uur soms!) al een reactie. Doen zou ik zeggen!

Henriette van Dam:
Via de Delflandhoeve, waar wij ons feest gingen vieren, kwamen wij in contact met Firma van Buiten.
Het concept sprak ons erg aan. We werden hartelijk ontvangen op de locatie van Firma van Buiten. Hier hebben we onze wensen bespreekbaar gemaakt. We wilden geen buffetvorm. Voor bediening konden zij ook zorgen.
Op de afgesproken tijd werd de catering geleverd en door de medewerkers werd eerst de heerlijke soep uitgeserveerd. Het hoofgerecht werd in schalen op tafel gezet , met uitleg. Het eten zag en smaakte ons allemaal fantastisch. Doordat er bediening kon iedereen lekker blijven zitten en dit voelde voor ons rust.
Het toetje werd met koffie/thee geserveerd. We hebben alleen maar lovende woorden gehad over het eten. Ons feest was geslaagd!

Marianne van Leeuwen – Gemeente Rijswijk:
Voor onze teamdag van het Sociaal Wijkteam in Rijswijk, hebben we Firma van Buiten gevraagd om de lunch te verzorgen. Mijn eerste contact was telefonisch. Hierin merkte ik direct dat ik een deelnemer aan de lijn had, wat ik erg leuk vond!! Het kostte even wat meer tijd dan ik gewend was, maar ik kreeg absoluut het gewenste resultaat.
In goed overleg met Firma van Buiten kon ik de lunch samenstellen, waarbij rekening gehouden werd met de (dieet) wensen uit het team. Een dag van tevoren moesten wij de lokatie van de teamdag ineens veranderen van Delft naar Rijswijk. Voor Firma van Buiten was dit geen enkel probleem! De lunch zelf was heerlijk en voor ieder wat wils. We hadden lekkere courgettesoep, twee soorten salades, hartige taartjes en broodjes. Deze werden op lokatie afgeleverd op afgesproken tijdstip. Ook bij het afleveren was 1 van de deelnemers van Firma van Buiten aanwezig. Vanuit het team kwamen veel complimenten over de versheid van de producten en de samenstelling van de lunch.

Marja Valstar – Gemeente Delft:
De Firma van Buiten levert niet alleen heerlijke producten, je kunt ook uitstekend afspraken met hen maken; ze doen wat ze zeggen. Maar bovenal voel en proef je het plezier in de heerlijke gerechten en de manier waarop de medewerkers omgaan met elkaar. Ik word er altijd vrolijk van.

Firma van Buiten heeft gewerkt voor onder andere:
TU Delft
TNO
Gemeente Delft
Gemeente Rijswijk
Gemeente Midden-Delfland
Rabobank
Werkwaardig
Moxio
DOEL
Veilig thuis Haaglanden
NEN
Paardeninzichten
Papaver
Werkse *
Groenrijk ’t Haantje
IKEA
Woonbron
Pieter van Foreest
The Datacentergroup
Delfland Hoeve
MEE Zuid Holland
Alzheimer Nederland
VRH Brandweer
Kunstgebouw
Delftse Beursvloer
Dea Dia
Rabobank
Vrije school Widar
Koetsveldschool
Overblijven Freinetschool
Rudolf Steinersschool
OBS Het Galjoen
Bedrijvenschap Harnasch Polder
Gezondheidscentrum Tanthof
Buurthuis het Voorhof
Jong Management
Rotary Delft
Politie Delft
Theater de Veste
Boerol
Delftse Uitdaging – De Beursvloer
Alliander
Thomashuis Delft Centrum
Eer en Volharding
Van der Heijden Hoveniers
Kleijweg Hoveniers
Kwadraad
Maanvis
Apotheek Vrijenban
Apotheek Delfgauw
Kinderopvang ZON
Stichting Stunt
Koninklijke Horeca Nederland
Wijkcentrum de Vleugel

RSS INTUSSEN OP FACEBOOK

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.

CONTACT

  Jacoba van Beierenlaan 81/83
2613JC Delft
  015-2131000
  info@firmavanbuiten.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 09:00 - 16:30. Op aanvraag bespreekbaar.