Arbeidsïntegratie

Bij Firma van Buiten is geen dag hetzelfde! Normaal gesproken zit ik op kantoor, zo klinkt dat misschien saai maar niet wanneer je bureau midden in de bar naast de keuken van Firma van Buiten staat. Zo krijg ik goed mee wat er in de keuken gebeurt en wat iedereen aan het doen is. Ook de gesprekken met de verschillende deelnemers om te gaan starten en om te kijken hoe het gaat voer ik  naast de keuken. Zo kunnen de nieuwe deelnemers meteen zien wat er allemaal te doen is. Niet alleen de werkplek maakt het werken tot een feestje, vooral de deelnemers. Zo is geen dag hetzelfde, maar ook geen deelnemer is hetzelfde. Iedereen komt hier met een eigen verhaal, doel en uitdaging en wij helpen om stap voor stap die uitdaging te overwinnen en het doel te behalen. Iedere volgende stap is dan ook een feestje waard!! Dat maakt het samenwerken met de deelnemers voor mij dan ook zo speciaal!
Nienke Props
traject begeleiding deelnemers

WIE WERKEN HIER ALLEMAAL?
# Deelnemers die zoeken naar een betaalde baan.
Werkervaringsplekken vanuit Werkse! en de Gemeente Delft.

# Deelnemers met een vaste dagbestedingswerkplek.
Deelnemers met een persoonsgebonden budget.

# Deelnemers die zoeken naar een stageplek.
Deelnemers van praktijkscholen opzoek naar een veilige omgeving met veel duidelijkheid, maar zeker ook deelnemers die een horeca opleiding tot kok of opleiding assistent/medewerker horeca of voeding volgen en een stageplek voor minimaal 2 dagen zoeken.

# Deelnemers die graag willen meedoen.
Deelnemers die zoeken naar een leuke en leerzame ervaringsplek en die net een beetje steun of begeleiding nodig hebben (Lekker Bezig).

# Deelnemers vanuit de Reclassering.
Deelnemers die geplaatst worden voor een werkstraf.

# Deelnemers die opzoek zijn naar vrijwilligerswerk.
Vrijwilligers die zelfstandig aan de slag kunnen en met of zonder deelnemers op pad gaan om bijvoorbeeld. bestellingen te bezorgen of de kippen te verzorgen.

Firma van Buiten

Ben je geïnteresseerd in een leer-werkplek bij Firma van Buiten? Neem dan contact op met Nienke Props via het contactformulier op de website of bel met 015-2131000.

QUOTES VAN DEELNEMERS IN EEN DAGBESTEDINGSWERKPLEK BIJ FIRMA VAN BUITEN
Anne stelde deelnemers de vraag! Wat maakt het werken bij Firma van Buiten voor jou leuk, leerzaam of uitdagend?

Jesse
Hapjes, appeltaarten en tosti’s maken vind ik leuk. Spannend en leuk is de certificaatuitreiking. Het allerleukste was het winnen van de broodjeswedstrijd met Joyce samen op de Horecava in Amsterdam.

Menno
Ik vind het leuk veel in de keuken te leren!

Laurens
Ik maak graag appeltaart. Naar de kippen gaan vind ik leuk omdat ik van dieren hou. Het is vriendelijk personeel en we praten in de pauze ook over voetbal en het weekend.

Cindy
Ik heb passie voor koken en daarom ben ik graag bij Firma van Buiten. Dankzij een vriend van mijn pleegouders kwam ik bij de Firma. Ik heb hier in de keuken echt meer leren koken en zo ben ik aan mijn baan gekomen. Ik werk namelijk in de ochtend bij het Stads-Koffyhuis en in de middag bij Firma van Buiten. Dit is voor mij de ideale combinatie en heel fijn voor mij.

Michiel
Samenwerken, alles wat je doet doe je samen. Ik vind het fijn met zoveel mensen samen te werken (met en zonder beperking). Ik kan hier alles bespreken.

 

RSS INTUSSEN OP FACEBOOK

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.

CONTACT

  Jacoba van Beierenlaan 81/83
2613JC Delft
  015-2131000
  info@firmavanbuiten.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 09:00 - 16:30. Op aanvraag bespreekbaar.