Het Team

Joyce Kester
Joyce Kester
: keuken coach
Joyce is de drijfveer in de keuken. Samen met de deelnemers zorgt ze dat alles draait. Joyce leert deelnemers de weg in de keuken en zorgt dat iedereen kennis kan maken met de keukenvaardigheden. Joyce is een enthousiaste en gedreven coach die graag ieder zijn kwaliteiten tot uiting laat komen in de keuken.

Marc den Os
Marc den Os
: keuken coach
Marc is onze regelaar. Hij regelt alle processen in en rondom de keuken. Marc zorgt voor de bestellingen naar zowel cateringklussen als naar de horeca leveranciers. Daarnaast begeleid Marc de taakstraffen. Marc is een rustige, fanatieke en flexibele coach die iedereen graag een handje mee helpt om te zorgen dat zijn of haar doelen bereikt worden.


Roy Stet: keuken coach
Roy is onze keukenchef. Hij werkt samen met deelnemers aan nieuwe producten. Door de catering ervaring van Roy kunnen deelnemers enorm veel leren. Daarnaast bewaakt Roy de kwaliteit van alle producten die tijdens de catering worden geserveerd. Roy is een fanatieke, jonge en enthousiaste coach die deelnemers heel veel praktische keukenkennis kan mee geven. Roy zal je zeker zien tijdens catering van Firma van Buiten.

Daphne van Disseldorp
Daphne van Disseldorp: 
Keuken coach @de Keet
Daphne is coach van het bedrijfsrestaurant “de Keet” binnen het werkbedrijf *Werkse. Samen met de deelnemers in de Keet maakt Daphne elke dag weer een feestje van. Daphne is een fanatieke, enthousiaste en flexibele coach die graag samen met deelnemers de klussen aanpakt. Als Daphne niet bij de Keet te vinden is ondersteund ze in de keuken bij Firma van Buiten.

Nienke Props
Nienke Props: 
Begeleiding deelnemers, contact persoon “Lekker Bezig”, Gemeente Delft & Werkse
Nienke is een creatieve en enthousiaste medewerker bij Firma van Buiten. Nienke begeleid alle deelnemers tijdens hun traject bij Firma van Buiten. Dit doet Nienke gedreven en fanatiek.

Gé Kleijweg
Gé Kleijweg:
Vrijwilliger
Gé is de tuinman van de Buitengewone tuin en kippenboer van Het Buurtkippenhok. Gé coördineert de vrijwilligers rond om het Buurtkippenhok en werkt samen met deelnemers in het hok. Daarnaast is Gé altijd in voor een klus bij de Firma van Buiten het liefst werkt hij samen met deelnemers. Of het nu gaat om appels plukken, taalles verzorgen of een technische probleempje.
Met alle ervaring en kennis die Gé in de afgelopen jaren heeft opgedaan als ondernemer vragen de meiden van “van Buiten” ook nog wel eens raad aan hem.

Rob
Rob Loen:
Rob is onze buitengewone vrijwilliger! Op Rob zijn we super trots en hij is onmisbaar binnen de Firma.
Rob staat samen met de deelnemers in de keuken om hen te ondersteunen en zijn ervaring te delen. Daarnaast draagt Rob het verhaal van de Firma als geen ander uit. Hij verteld over wat het traject en de plek bij Firma van Buiten hem hebben gebracht. Rob vind het een feest om met de Foodtruck (die hij samen met Anne heeft verbouwd)  op pad te gaan en maakt van elke catering een feest.

Rob
Rob van Heezik:

Rob is onze theorieleraar voor het horecavak. Tafels indekken, HACCP, persoonlijke hygienne. Rob houd iedereen up-to-date en verzorgd twee keer in de maand een interessant les blok.

Femke en Anne 2010Anne & Femke 2015

Femke Kleijweg:Ondernemer, personeelszaken & financiële administratie
Femke is één van de ondernemers van Firma van Buiten. Samen met haar zus Anne is Femke nu al sinds oktober 2010 ondernemer van Firma van Buiten. Daarnaast begeleid Femke alle deelnemers op alle meest mogelijke manieren binnen Firma van Buiten. Ook maakt Femke samen met de gasten passende offertes op het gebied van catering, horeca productie werk of andere wensen. Femke is de gene die de structuur uitzet, Anne af en toe de juiste kritische vragen stelt over haar creatieve ontploffingen en zich voor 100 % inzet voor Firma van Buiten.

Femke en Anne 2012Femke en Anne 2015
Anne Kleijweg
: Ondernemer, catering, creatief brein, grafisch en social media
Anne is het creatieve brein achter Firma van Buiten. Samen met haar zus Femke is Anne al sinds oktober 2010 ondernemer van Firma van Buiten. Anne zorgt voor de website, social media communicatie en andere promotie activiteiten. Daarnaast bedenkt  Anne vaak de nieuwe producten voor in ons catering assortiment. Samen met Roy werkt ze dit uit tot een nieuw buitengewoon product. Anne is creatief, enthousiast en heeft erg veel lol in het samen ondernemen met haar zus.

LIES

 

 

 

 

Liesbeth van Winden: ” In liefdevolle herinnering ”
(Tante) Lies was onze buitengewone beste vriendin,  steun en toeverlaat, onze tien voor taal hulplijn en had altijd goede ideeën om het net even anders te doen. Lies je bent en blijft onze buitengewone beste en hele dierbare vriendin en we zullen je nooit vergeten.

Dank je voor de woorden die je sprak,
Dank je voor de glimlach die altijd te zien was,
Dank je voor alles wat je gaf,
Het was groots!
Zorgzaam en vriendelijk,
niet op eigen gewin bedacht.
Een mens dichtbij ons, een mens om van te blijven houden!
Lies bedankt voor alle mooie momenten!

RSS INTUSSEN OP FACEBOOK

  • / 21 januari, 2018

CONTACT

  Jacoba van Beierenlaan 81/83
2613JC Delft
  015-2131000
  info@firmavanbuiten.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 09:00 - 16:30. Op aanvraag bespreekbaar.