Buitengewone vrienden

Buitengewone vrienden die ons op een MVO manier
helpen of geholpen hebben bij Firma van Buiten!
Wat een feest om zo veel vrienden te hebben! Bedankt allemaal.

Ferry van Winden en Roland Dijkman: Met het Stads Koffyhuis hebben we een buitengewone goede en leuke samenwerking. Naast dat we veel productiewerk voor het Stads Koffyhuis maken zijn er ook een aantal stage plekken voor deelnemers van Firma van Buiten beschikbaar. Dit biedt een unieke leerervaring voor deelnemers. Ferry en Roland hebben ons vanaf het begin van Firma van Buiten het volle vertrouwen gegeven. Verder kunnen we altijd even bellen met onze collega’s voor leuke acties, ideeën of een pak suiker. Kortom een bijzondere samenwerking dus waLIESar we heel blij mee zijn!

Liesbeth van Winden: ” In liefdevolle herinnering ” (Tante) Lies was onze buitengewone beste vriendin,  steun en toeverlaat, onze tien voor taal hulplijn en had altijd goede ideeën om het net even anders te doen. Lies je bent en blijft onze buitengewone beste en hele dierbare vriendin en we zullen je nooit vergeten.

John Kleyweg: Onze buitengewone tuinman die altijd zorgt voor mooie plantjes en deze samen met een deelnemer poot. John is niet alleen van de plantjes maar ook een betrokken vrijwilliger bij het Buurtkippenhok.

RBA Leo Rodenburg: Leo heeft ons op een positieve manier leren kijken naar hoe onze portemonnee beheerd moet worden en welke zaken er komen kijken bij zelfstandig ondernemen.
www.rba-bedrijfsadvies.nl

Liesbeth Rodenburg: Liesbeth helpt ons taalkundig en daar zijn we heel blij mee.

Horeko Kostprijs calculatie: Marvin van Dongen heeft kosteloos een kostprijs calculatie programma geïnstalleerd.
www.horeko.nl

Gemeente Delft: Voor het vertrouwen in ons project!

Monique Roodenburg: Monique is de tofste fotograaf uit de buurt. Zij heeft de deelnemers en producten van Firma van Buiten al vele malen op de gevoelige plaat vast gezet! Prachtige foto’s zijn het eind resultaat en vele foto’s op de site van Firma van Buiten zijn door haar gemaakt. Monique is erg creatief en heeft dan ook vaak leuke ideeën voor de Firma.Autos-Kleyweg-300x189

Jan Kleyweg: De stoere Firma van Buiten busjes komen bij het autobedrijf Auto’s Kleyweg vandaan. Altijd kunnen we terecht voor een kapot lampje, gerinkel uit de motorklep enz.

Jan van Mil: Jan is onze kippendeskundigen en een betrokken vrijwilliger van het Buurtkippenhok.

 

 

RSS INTUSSEN OP FACEBOOK

CONTACT

  Jacoba van Beierenlaan 81/83
2613JC Delft
  015-2131000
  info@firmavanbuiten.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 09:00 - 16:30. Op aanvraag bespreekbaar.